Gratis 🎧9D breath session sweet en short
30min webinar

Short 🎧9D Experience

Ontdek de diepgaande wereld van ademwerk met onze gratis  🎧9D ademtrailer! ( engels). Kom voelen en ervaren wat 9D breathwork inhoudt. Leer over de verschillende elementen die deze bijzondere praktijk omvatten. Sluit af met een korte, maar intense 5-minuten ontspanningssessie waarin je alle aspecten van de 9D kunt ervaren. Doe mee en laat je verrassen door de kracht van ademwerk op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt! Het vindt elke maand plaats op de 22e om 10 uur. Nodig je vrienden, vriendinnen, of wie je maar wilt uit om mee te doen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg ervoor dat je jouw plek reserveert voordat het vol is!

Welkom!

Welkom in de intrigerende wereld van 9D Ademwerk, waar de kracht van ademhaling je meeneemt op een reis door verschillende bewustzijnsniveaus. Dit innovatieve concept combineert eeuwenoude ademhalingstechnieken met moderne wetenschap en spirituele inzichten, waardoor je een dieper begrip van jezelf en je omgeving kunt bereiken.

Wat maakt het zo speciaal!

Multidimensionaal Geluid:

Laat geluid je leiden door negen dimensies van bewustzijn, waardoor je diepe innerlijke harmonie kunt bereiken en de dagelijkse stress kunt loslaten.

Soma Ademhalingstechniek: 

Optimaliseert je ademhaling en verbetert de zuurstofopname in je lichaam, wat bijdraagt aan krachtige emotionele genezing en transformatie.

Persoonlijke Begeleiding en Coaching in je 🎧. en live, dus 2 coaches: 

Ontvang deskundige begeleiding om je te ondersteunen bij persoonlijke zelfontdekking en groei tijdens je reis.

Suggererende Hypnotische Affirmaties:

Vervang negatieve gedachten door positieve, stimulerende overtuigingen door middel van sugererende boodschappen die op het onderbewustzijn inwerken.

Gebalanceerde Hersenen met Binaurale Beats:

Synchroniseer hersengolven in beide hersenhelften voor een gebalanceerde mentale toestand en geestelijke gezondheid.

432 Hz Frequenties

De frequentie om je met de bron ( universum) te verbinden

9D group session