DURF JIJ JE STEM
TE LATEN HOREN

JIJ BENT UNIEK

nieuw Ademprogramma!

Let the sparkle happen!

Inhale happyness and exhale Limitless beliefs....


Welkom bij mijn magische programma, waar we samen de reis maken van het ombuigen van oude overtuigingen naar vrijheid.


Ik kan niet wachten om jou en maximaal 8 andere geweldige mooie mensen te verwelkomen in een intieme omgeving. Doordrenkt met adem, yoga, en meditatie.


9D Ademreizen:

Een Ontdekkingstocht naar Vrijheid.

In deze 5 9D ademreizen nemen we samen een diepe duik in de oneindige oceaan van jouw adem. Laat de ADEM OUDE PATRONEN  en ANGST als verliezende golven achter je, terwijl we samen de weg naar innerlijke vrijheid verkennen EN VERWELKOM EEN BLIJER LEVEN!


Groep's coaching:

Een omhelzing van mooie intenties, bewegingen, uitdagingen en rust, in 3  coaching sessies in groepsverband. In de magische sparkel van kundalini yoga en helende meditatie's, brengt ons samen in een staat van helderheid, kalmte, kracht en overgave.

Laat je meevoeren door de stroom van beweging en stilte terwijl we samen jouw balans vinden.


Ik neem je mee aan de hand in jouw ontwaken.  Ik sta niet alleen aan de zij lijn als jouw adem-gids, maar als een vriendin die je hand vasthoudt terwijl we samen deze bijzondere reis maken.

Mijn stem zal je leiden door de ademreizen, yoga en meditatie, doordrenkt met de liefde en ondersteuning die je verdient.


Voel je het al kriebelen om deze reis te gaan maken? Sluit je dan aan bij ons intieme en liefdevolle samenzijn.


Meld je aan voor het Adem programma en ontdek de sereniteit van een leven waar JIJ weer de controle over hebt.


Wat er na de reis op je wacht:


 1. Innerlijke Rust en Evenwicht: Na deze weken van  ademreizen en coaching kun je genieten van een diepe innerlijke rust een heldere geest en een gebalanceerd totaal welzijn.

 2. Stressbestendigheid: Je zult beter uitgerust zijn om stress te hanteren en veerkrachtig te reageren op uitdagende situaties. 

 3. Diepe ontspanning: Ervaar een blijvende staat van diepe ontspanning die je dagelijkse leven doordringt. Verhoogd Zelfbewustzijn: Ontwikkel een geïnspireerd bewustzijn van jezelf, je emoties en je reacties op verschillende situaties. Geen actie reactie meer!! Dit maakt plaats voor ...... Actie.......adem in adem uit.....ik blijf bij mezelf........ en dan.......reactie.
  Verbeterde Slaapkwaliteit: Geniet van betere slaap-gewoonten en een verkwikkende nachtrust en blij je bedje uit stappen. 
  Emotionele Balans: Ervaar een blijvende emotionele balans en een positieve kijk op het leven. Verminderde angstniveaus: Merk een aanzienlijke verandering van angst op diverse niveaus op en voel je vrijer van zorgen. 
  Toegenomen Energie: Profiteer van een toename van natuurlijke energie en vitaliteit in je dagelijkse leven.

 4. Verbeterde Concentratie: Geniet van krachtige mentale helderheid en concentratie in je dagelijkse leven.

 5. Diepere Zelfverbinding: Ontwikkel een diepere verbinding met jezelf en ontdek innerlijke kracht en veerkracht.

 6. (Mits je blijft investeren :) in jezelf )

  Dit is de indeling van de sessie's      5x. 2,5 uur ademsessie 

 • 3x 2,5 uur groep's coaching 
 • Bij vragen altijd 7 dag pw. bereikbaar via mail.
 • Start: Binnenkort
 • Tijd:
 • Locatie: yogazentrumNada,
 • zuidermolenweg 7
 • Amsterdam. Gratis parkeren
€ 1111,-

Adem programma:


ADEM happiness in EN oude OVERTUIGINGEN UIT

En je heb weer controle over je leven!

managing your Mind

Traject

Inhale life exhale bullshit....


Helderheid krijgen over hoe het in je bovenkamer werkt en hoe je bepaald gedrag kunt veranderen. Je lijf en hoofd weer in verbinding met elkaar krijgen. Ik leer je een krachtige methode die mentale coaching combineert met yoga en/ of boksen.  In een korte periode breng je zo je leven weer in een positieve opwaartse spiraal. 


 Coaching met behulp van Kundalini yoga en/of boksen.

Het programma is op basis van 6/ 12 maanden. Waarom zo lang hoor ik je denken:)...... Dat heeft met commitment te maken. Het is belangrijk dat je dat aangaat met jezelf. Als je wat wilt veranderen is daar een bepaalde tijd voor nodig. Het heeft namelijk ook lange tijd gehad om in jouw systeem te nestelen. 

Het begint bij 40 dagen, dan kan het zaadje groeien. Daarna heeft het zaadje wel water en voeding nodig om te blijven leven, nog eens 40 dagen. Daarna maakt het een solide basis, weer 40 dagen. En zo verder tot 6 maanden. Om er zeker van te zijn dat je niet terug valt in oud gedrag.


De sessies zijn op maat, dit is een voorbeeld.

 • 1x pm. 1,5 uur sessie live
 • 1x  pm. 45 min zoom ondersteuning
 • Bij vragen altijd 7 dag pw. bereikbaar via mail
 • WhatsApp/ tel. onder kantoortijden bereikbaar


Twijfel je, of zou je de 6/ 12 maanden anders willen inrichten? Ik denk graag met je mee.Er zijn altijd mogelijkheden. Je mag altijd gratis een 20 min sessie met mij inplannen, dan kijken we hoe we het voor jou passend kunnen maken. 

Wat brengt het jou?

Met


jouw 111% COMMITmENT

Doorzettingsvermogen

Durven aanpakken, met mij als stok achter de deur. Want we doen het samen!!!

ZELFVERTROUWEN

Zelfvertrouwen creëren door positieve up-liftende begeleiding.

Daadkracht

Met positieve kracht door willen gaan.

Zelfliefde

Zien dat JIJ belangrijk bent en op 1 staat. Luisteren naar wat goed voor jou is en waar je blij van wordt.

Jouw eigen(ochtend) practise/ritueel

Een routine creëren om focus, helderheid, ontspanning en een happy life te leven.

Je wordt een leukere vriend/ vriendin/ MAMA/ PAPA/ collega of werkgever

Als jij doet waar je blij van wordt, luistert naar je hart en jezelf op 1 zet. Kan je er ook voor een ander zijn met volledige overgaven zonder daar iets terug voor te willen.

En dit ook nog .......

NEGATIEVE overtuigingen herschrijven door nieuwe positieve gedachten

JOUW brein met zijn overtuigingen die je gediend hebben, maar die je nu niet meer nodig hebt, (overleving's mechanisme) herschrijven naar een positieve, liefdevollere mind die voor JOU werkt en ondersteunend is.

Zelf REFLECTIE

Naar je zelf durven kijken en zien wat JIJ anders kan doen in bepaalde situaties. Zonder daar een ander de schuld van te geven.

Hoe je met tegenslagen omgaat

De tegenslagen die op je pad komen en daar moeiteloos mee om kunnen gaan. Het kost je weinig tot geen energie meer.

Meer In verbinding met jezelf

Voelen wat goed voor je is en naar je intuïtie kunnen luisteren. Dat lieve kleine stemmetje in JOU.

Meer kunnen genieten van het leven

Lachend en dansend door het leven gaan en genieten van b.v. een vogel die zingt, een kind dat lacht of een heerlijke maaltijd die voor JOU is gemaakt.

De ander zien als 'spiegel' als een leer moment

"Recognise the other person is you" Herken de ander in jou! Als iemand iets in je raakt, gaat dat over jou, want het raakt wat in jou (jouw pijn). Hoe je daarmee om kan gaan en hoe je het kan herkennen.

De yogacoaching sessies met Djezz heb ik als zeer prettig ervaren. De tijd vloog voorbij enaan het eind van de sessie had ik weer nieuwe inzichten en tools om aan de slag te gaan.

Na iedere sessie voelde ik me super gemotiveerd, had ik meer helderheid en daadkracht.

Ik ben Djezz enorm dankbaar voor haar bijdrage in mijn proces! Ze geloofde in mij wanneer

ik het zelf even niet meer zag. Met de verschillende tools die ze mij heeft geleerd, zoals o.a.

ademhalingstechnieken, mudra’s en affirmaties lukt het me om in mezelf te blijven geloven,in mijn kracht te staan en uitdagingen aan te gaan.

Ik kan iedereen aanraden om het avontuur met Djezz aan te gaan. Ze heeft me geholpen

mijn gestelde doelen te bereiken. Ik heb nu veel meer commitment, een dagelijkse

yogapractice, meer balans in mijn leven, en een stevigere financiële basis.

Ik sta veel meer in mijn kracht en ga het leven op een positieve en gemotiveerde manier aan.

Duizendmaal dank lieve Djezz!

Liefs,

Krissie

Op een andere manier van trauma helen. Door liefdevolle zachte AANRAKING die je ONTSPANt en waar jij je VEILIG bij voelt.

Limited

Reiki mentoring sessie

RMS
€155,-

1 x 60 min

Wat is reiki?

Reiki is de universele liefdes energie. Reiki energie activeert je zelf genezend vermogen. De energie die er voor iedereen is. De reiki energie gaat als een lichtstraat door MIJ zoals door een poort naar JOU toe. Ik ben de tool er komt NIETS van mij. Om de klachten, discomfert, gespannenheid en pijn te helen. Doormiddel van mijn hand aanraking op jouw lieve lijf. Gaat de helende universele energie reiki zijn werk doen. Ik word geleid waar ik mag zijn om jou te helpen en te verlichten waar nodig is. Tijdens de  behandeling stroomt er liefdevolle, zachte maar tegelijkertijd krachtige levensenergie door jou heen, dit werkt zeer ontspannend en is voor de meesten direct voelbaar. Deze energie zorgt dat je lichaam weer in balans komt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki heft energetische blokkades op en versterkt jouw levensenergie. De behandeling is met kleding aan.


Waar help reiki je mee...

 • Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierklachten.

 • Stress gerelateerde klachten en overspannenheid 

 • SPIRITUELE ONTWIKKELING

PIEKEREN EN EMOTIONELE KLACHTEN

 • Opheffen van blokkades en vastzittende emoties


Ervaring


ALS JE OP ZOEK BENT NAAR IEMAND DIE JE VERDER KAN HELPEN IN JOUW ONTWIKKELING, WAARBIJ ZORGVULDIGHEID EN HET RESPECTEREN VAN GRENZEN VOOROP STAAT, DAN ZIT JE GOED BIJ DJEZZ. IK KWAM BIJ DJEZZ VOOR REIKI(COACHING) EN AL NA EEN PAAR KEER LAG IK MEER ONTSPANNEN OP DE BANK DAN IK VOORAF HAD KUNNEN DENKEN. OOK DURFDE IK RELATIEF SNEL MEER VAN MIJN VERHAAL TE DELEN. DIT KWAM MET NAME DOOR DE LIEFDEVOLLE BENADERING VAN DJEZZ, HAAR LUISTERENDE OOR (ZONDER OORDEEL!) EN HET OP EEN NATUURLIJK WIJZE AANVOELEN VAN MIJN BEHOEFTES. DIT ZORGDE VOOR VEILIGHEID, VAN WEZENLIJK BELANG ALS JE VERDERE STAPPEN WILT ZETTEN IN JE ONTWIKKELING EN LEVEN. EN OOK NIET ONBELANGRIJK, DJEZZ STRAALT OOK VEEL POSITIVITEIT UIT. DUS ALS JE NAAR DEZE ELEMENTEN OP ZOEK BENT, GO FOR IT!

Anoniem

'Trauma' healing door middel van de universele kracht van Reiki in combinatie met coaching. Om op een snellere manier mentaal, fysiek in ontspanning en rust te helen wat nodig is. Door bewust te worden in je hoofd kan je lijf daarin volgen en verzachten.

Durf je stem te laten horen

Waar loop jij tegenaan als je uit de kast wilt komen?

Wat ik als eerste aan je kwijt wil, is dat ik je SUPER STOER & KRACHTIG vindt. Dat jij het durft toe te geven, misschien nog alleen aan jezelf maar dat is al een MEGA stap. Daar is zo veel moed voor nodig om dat te durven erkennen. Ik ben TROTS op JOU!


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, plan dan een gratis gesprek met mij in.

Wat  kan ik voor jou betekenen?

Door er te ZIJN voor jou en volledig aandacht te geven, kan ik intuïtief voelen wat er nodig is voor jou. Vanuit daar trek ik mijn tool box open en maken we samen een plan hoe we jou nieuwe weg gaan neerzetten en stevig maken, een solide fundament. Want jouw input is zo ontzettend belangrijk. JIJ ben mijn gids want JIJ kent jezelf het beste. Ook al denk je soms  misschien van niet. Toch zit alle kennis en waarheid in jou. En IK help jou om daar naar toe te komen.  En the  King/ Queen van alles te worden!!!!

Waarom zou je kiezen voor mij?

 •  Ik luister naar je
 • Alles is bespreekbaar, niets is te gek
 • Ik laat je in je waarde
 • Ik voel je en heb begrip
 •  Ik zorg voor een lach op je gezicht
 • De tools waar ik mee werk zijn wetenschappelijk bewezen
 • Je krijgt meer inzicht in je leven of situatie
 • Je bewustzijn is vergroot

Wat vonden zij er van?.........

linda

De training vind ik heel bijzonder. Er wordt een spiegel voorgehouden, waardoor je gedwongen wordt anders naar jezelf te gaan kijken. Waar ik al lang last van had is binnen 4 weken verdwenen. Mijn zelfvertrouwen is tot de hemel gegroeid, en dat voelt lekker.Ik zeg nu nee als ik iets niet wil. Ik kies voor mezelf als dat nodig is en als ik dat wil. Ieder mens is de moeite waard, en fouten maken mag!Dat leer je op deze training. Ga aan de slag met dit mooie mens. Je komt er sterker en mooier uit.


Marloes

k heb de training als fijn ervaren. Er was een goede en vertrouwde sfeer. De link tussen gevoel en fysiek bewegen was verhelderend en geeft me weer inspiratie om met mezelf aan de slag te gaan.Complimenten aan Djezzebelle, topper!

astrid

Ik heb een training gehad bij Djezz omdat ik een paar jaar geleden een burn-out heb gehad. Ik wist niet van tevoren wat ik daar precies van moest verwachten. Ik wist alleen dat het een mentaal en fysieke coaching was.Ik heb een training gehad en vond het moeilijk om mij open te stellen.Ik moest m’n emotie uiten op een boksbal, ik heb mij niet helemaal kunnen uiten, maar dat komt omdat het voor de eerste keer was dat ik op zo’n manier mijn emotie mocht laten zien.Voor de rest van de training heeft Djezz vragen gesteld en een oefening gedaan waar ik bewust met mijn burn-out geconfronteerd werd en hoe ik daar mentaal mee om kan gaan.Ik heb een goeie training gekregen van Djezz en ik vind haar ook de juiste persoon ervoor om zo’n training te geven. Ze is een positief mens en ze is op een gezonde manier en heel bewust met haar leven bezig. Bedankt Djezzebelle voor deze ervaring.


Danielle
Djezz is een gepassioneerde yogadocent. Ze weet wat ze doet en ze kan goed in tunen op de persoon en de groep waaraan ze lesgeeft. Volg je lessen bij Djezz? Dan weet je zeker dat je opgeladen weer thuis komt! Succes met je lessen en je nieuwe website! Liefs Danielle