Klankschalen & Reiki HEALING

Een intuïtief klank concert waarbij je wordt uitgenodigd op een diepe innerlijke reis.


Hier kan je je laten meevoeren in een zee van oeroude klanken, deze klanken zullen resoneren in lichaam en geest waardoor je in een diepe staat van ontspanning terecht komt, en tot in het diepste van je wezen door vibreren zelfs nog lang na het klankconcert is afgelopen,

wanneer je terugkomt uit deze staat ervaart men een gevoel van rust en vrede.


Reiki

Reiki is de universele liefdes energie. Reiki energie activeert je zelf genezend vermogen. De energie die er voor iedereen is. De reiki energie gaat als een lichtstraat door MIJ zoals door een poort naar JOU toe. Ik ben de tool er komt NIETS van mij. Om de klachten, discomfert, gespannenheid en pijn te helen. Doormiddel van mijn hand aanraking op jouw lieve lijf. Gaat de helende universele energie reiki zijn werk doen. Ik word geleid waar ik mag zijn om jou te helpen en te verlichten waar nodig is. Tijdens de  behandeling stroomt er liefdevolle, zachte maar tegelijkertijd krachtige levensenergie door jou heen, dit werkt zeer ontspannend en is voor de meesten direct voelbaar. Deze energie zorgt dat je lichaam weer in balans komt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki heft energetische blokkades op en versterkt jouw levensenergie. De behandeling is met kleding aan.

DE VOORDELEN VAN SOUND HEALING EN REIKI.


Genezen met geluid en de STrOmING van de UNIVERSELE reiki energie kan vele kwalen verbeteren of genezen


Psychische / psychiatrische en gedragsstoornissen

Waaronder autisme, depressie, leerstoornissen en ontwikkelingsproblemen

*Angststoornis

*Spanning

*PTSS

*Pijn

Stemmingswisselingen of negatieve emoties

*Verdriet

*Irritatie

*Woede

*Zelfmedelijden en liefdesverdriet.

Duidelijkheid en balans

Een sterker immuunsysteem

Ontspanning

Verbeterde creativiteit

Verbetert geheugen en concentratie

*Meer focus

Verbeterde slaap (zowel in kwaliteit als kwantiteit)

*Verhoogd bewustzijn

Joël

Klankhealer - Muzikant - Ritueel specialist


Joël heeft een missie om mensen te inspireren met een combinatie van klank, muziek en ritueel werk,

Van jongs af aan was Joël geïnteresseerd in spiritualiteit, aangestoken door de paranormale ervaringen die hij had op een zeer oude familieboerderij waar hij opgroeide.


Het eerste muziekgenre dat Joël speelde was metal, een rauwe krachtige vorm van expressie.

Op latere leeftijd werd zijn muziek zachter en vrediger. Deze transformatie bracht twee werelden in harmonie samen. Dat hoor je tegenwoordig terug in de manier waarop hij speelt en hoe hij zijn stem gebruikt. Zijn geluid is oer, maar kan tegelijkertijd intens, zacht en liefdevol zijn. Hij werkt diepgaand met de mannelijke energieën en blijft deze gebieden verkennen. Dit is wat je zult ervaren in zijn klankreizen en zijn muziek.


Magische boeken en rituelen hebben altijd de aandacht van Joël getrokken. Hij verdiepte zich in studies over rituelen uit oude culturen en de manier waarop zij leefden. Tijdens zijn studie als klankhealer in Nederland kreeg Joël de kans om in een Tibetaans klooster in Italië te verblijven, waar hij met Tibetaanse monniken studeerde op klank en rituelen. Daar werd hij ingewijd door Lama Gangen Rinpoche, een Tibetaanse lama-healer uit de Bön-traditie.

DjezzManon

De sparkel specialist


DjezzManon belichaamt de kunst van innerlijke harmonie en welzijn, en zij is een bezielde gids op het spirituele pad. Met een diepgaande passie voor Kundalini yoga, meditatie, healing, affirmaties, coaching, ademwerk en Reiki, deelt zij haar wijsheid en compassie om anderen te helpen op hun reis naar persoonlijke groei en transformatie.


DjezzManon is een ervaren beoefenaar en leraar van Kundalini yoga, een krachtige discipline die zich richt op het ontwaken van de innerlijke energie en het bevorderen van de eenheid tussen lichaam en geest. Haar diepgaande inzicht in meditatie en ademwerk helpt haar studenten om diepe innerlijke vrede en helderheid te vinden.


Als bekwame healer werkt DjezzManon met Reiki-energie en andere helende methoden om energetische blokkades te verwijderen en het welzijn te herstellen. Haar liefdevolle en intuïtieve aanpak, schept een veilige ruimte voor heling op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.


Als bezielde coach en mentor leert DjezzManon hoe men affirmaties kan gebruiken om negatieve overtuigingen te transformeren en positieve veranderingen te manifesteren. Met bewustzijnscoaching ondersteunt zij haar cliënten op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.


DjezzManon begrijpt de kracht van de adem als een brug tussen lichaam en geest. Ze leert haar cliënten hoe ze ademwerk kunnen gebruiken om stress te verminderen, emotionele balans te herstellen en diepe innerlijke rust te bereiken.


DjezzManon's missie is om anderen te inspireren, tools aan te reiken om innerlijke rust en harmonie te vinden. Haar begeleiding en lessen zijn een bron van inspiratie voor degenen die hun innerlijke kracht willen activeren en de schoonheid van hun authentieke zelf willen omarmen en te laten zien.


Als je op zoek bent naar een ervaren gids op je reis naar persoonlijke groei en welzijn, dan is DjezzManon de stralende ster die je zal leiden op jouw pad naar innerlijke harmonie.

Ja ik wil hier bij zijn

Zaterdag 11 november 2023 van 19:00 tot 22:00

Dobbeweg 17, 2254 AG Voorschoten, Nederland