Retraite


Free to be me!!,Van binnenuit naar buiten


En Je wordt hier volledig ontzorgd


Heb je behoefte aan helderheid, kracht, zelfvertrouwen, lachen en ontspanning!!

 Ga dan mee met deze reis :VAN BINNENUIT NAAR BUITEN

 RETRAITE

VAN BINNENUIT NAAR BUITEN 

Plaats en tijd zijn nog een verrassing

Van Onrust naar rust en ontspanning

Ik riep altijd tegen iedereen; ik wil rust!!! Maar het kwam maar niet, hoe hard ik het ook bleef roepen. Tot het moment dat ik in aanraking kwam met kundalini yoga. Deze techniek die ik heb geleerd, hebben mij in z'n korte tijd bewust gemaakt, dat ik er achter kwam, wat mij nou zo onrustig maakte......Mijn GEEST! 


Zoooo dat gaf helderheid. Daar kon ik wat mee. Want wat we opgeslagen hebben op onze harde schijf (ons brein) is er ooit opgekomen, dusssss dat kan er ook af toch? Ja ik geloofde en geloof daar heilig in. Je kan je brein, mind, geest, you name it, herschrijven. En dat ben ik gaan doen.  Wat ben ik trots dat ik de verantwoordelijkheid heb genomen voor mijn leven. Dat ik mijn stem laat horen en RUST heb gecreëerd in mijn hoofd en daardoor ook in mijn lijf.


INMIDDELS BEN IK EEN RUSTIG BLIJ EI !!!!!!

ERVARING IN HET BEOEFENEN VAN YOGA

MEER DAN 11.OOO UREN

31 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga. Jaaaa toen al. Maar ik had het nog niet gevonden hoor. Dat was een hele reis. Een beetje hier en daar verschillende vormen uitgeprobeerd, maar niet de juiste gevonden. Tot 12 jaar geleden, op het Kundalini Yoga Festival in Frankrijk. Wat een happening was dat. Dat was voor mij thuiskomen. Ik wist het meteen, deze lessen wil ik gaan geven en ik ben de opleiding Kundalini Yoga Teacher gestart. En daarna gelijk les gaan geven. Super spannend maar zo veel geleerd en nog steeds. Ook heb ik mij verrijkt met de Kundalini Yoga Coaching opleiding en nog veel meer opleidingen.


Naast het lesgeven heb ik de laatste 12 jaar dagelijks mijn practice gedaan, variërend van een half uur tot 2 á 3 uur per dag. Nú kan ik zeggen dat ik de hele dag er mee bezig ben. Ik hoor je denken hoe dan??? Doordat ik steeds bewuster ben geworden, ben ik er bewust van, zoals ik mij gedraag, van wat ik zeg en de manier waarop ik iets zeg.


Hahahah, ik  heb ook wel een mijn uitglij momenten hoor. Al met al, leef ik een yogi live style maar dan wel op mijn manier ;).

Wil je samen met mij het avontuur aan gaan!


Dit zijn de INGREDIËNTEn:

Affirmatie/visualisatie

Affirmatie komt van het Latijnse woord 'affirmare'.  Affirmare betekent bevestigen, versterken en bekrachtigen. Affirmaties zijn positieve, versterkende gedachten over iets dat je graag wilt hebben of wil zijn en die je regelmatig moet herhalen. Door het samen met visualisatie neer te zetten word het resultaat nog krachtiger.

Kundalini/ YIN YOGA

Twee vormen van yoga. Allebei in uiterste. Kundalini is mannelijk en de Yin is vrouwelijk. Bij de kundalini wordt jouw energie wakker gemaakt en je wordt op een snelle manier bewust gemaakt. De Yin zorgt voor verzachting, verstilling en het laat je voelen waar jouw grenzen zijn.

Meditatie

Mediteren kan je op verschillende manieren. In stilte, met muziek én in beweging. Alle facetten komen aan bod. Meditatie is de volledige focus op een bepaald 'doel' hebben (geluid, muziek, beweging) en daar blijven. In het HIER en NU zijn.

Dans

Jaaa je lijf laten bewegen zo als jij dat wilt. Durf je zelf te laten zien met al jouw mooie bewegingen. Door te dansen breng je op cel niveau alles in beweging en tril je wat niet dient los. Ook maak je het GELUKS hormoon aan Serotonine. En heel je wat er geheeld mag worden.

Boksen

Met boksen ga je ervaren waar jouw kracht ligt. Bij negativiteit  en positiviteit, beiden is voelbaar in je lijf. De combinatie van mentoring en boksen zal je versteld doen staan.

Mindfxxx

What's in the name!!! Wat denk je, wat voel je en welke emotie laat je zien naar buiten? We gaan naar boven brengen welke gedachten jou klein houden. Zodat we die kunnen ombuigen naar de juiste, om je GROOTS te laten zijn.

Wat vonden zij van de sessies....

linda

De training vind ik heel bijzonder. Er wordt een spiegel voorgehouden, waardoor je gedwongen wordt anders naar jezelf te gaan kijken. Waar ik al lang last van had is binnen 4 weken verdwenen. Mijn zelfvertrouwen is tot de hemel gegroeid, en dat voelt lekker.Ik zeg nu nee als ik iets niet wil. Ik kies voor mezelf als dat nodig is en als ik dat wil. Ieder mens is de moeite waard, en fouten maken mag!Dat leer je op deze training. Ga aan de slag met dit mooie mens. Je komt er sterker en mooier uit.


Marloes

Ik heb de training als fijn ervaren. Er was een goede en vertrouwde sfeer. De link tussen gevoel en fysiek bewegen was verhelderend en geeft me weer inspiratie om met mezelf aan de slag te gaan.Complimenten aan Djezzebelle, topper!

astrid

Ik heb een training gehad bij Djezz omdat ik een paar jaar geleden een burn-out heb gehad. Ik wist niet van tevoren wat ik daar precies van moest verwachten. Ik wist alleen dat het een mentaal en fysieke coaching was.Ik heb een training gehad en vond het moeilijk om mij open te stellen.Ik moest m’n emotie uiten op een boksbal, ik heb mij niet helemaal kunnen uiten, maar dat komt omdat het voor de eerste keer was dat ik op zo’n manier mijn emotie mocht laten zien.Voor de rest van de training heeft Djezz vragen gesteld en een oefening gedaan waar ik bewust met mijn burn-out geconfronteerd werd en hoe ik daar mentaal mee om kan gaan.Ik heb een goeie training gekregen van Djezz en ik vind haar ook de juiste persoon ervoor om zo’n training te geven. Ze is een positief mens en ze is op een gezonde manier en heel bewust met haar leven bezig. Bedankt Djezzebelle voor deze ervaring.

Deze retraite is voor Jou als je een omslag in je leven wilt gaan maken

Door mijn ervaring de afgelopen jaren, weet ik hoe ik de balans in actief bezig zijn en ontspanning kan verdelen. Maar ook hoe ik jou kan uit dagen en spiritueel te laten groeien. Zodat je tijdens deze dagen, grote stappen gaat maken op jouw weg. Heerlijk en bewust eten, aan jezelf werken en tegelijkertijd ook lachen en jezelf niet al te serieus nemen. Tijd voor JOU! 

Op een heerlijke plek. Samen ZIJN, in een veilige setting.


Van binnenuit naar buiten!

NIEUWSGIERIG geworden!

in 5 dagen een nieuw fundament neerzetten

In deze 5 dagen gaan we samen een basis neerzetten waarop jij voort kan borduren. Een basis die jou steviger laat staan. Je kan het zo zien, in deze dagen gooi ik alles onderste boven om dat pure stuk van jou naar boven te halen. Jou laten zien en voelen, dat wat je misschien stiekem al wist maar nog niet geloofde, er toch is.


JOUW PURE AUTHENTIEKE STEM!!

Die mag gezien en gehoord worden.

vrije Tijd, om alles een plekje te geven.


Even helemaal niks te hoeven.

Tussen de sessies van yoga en meditatie door, is er genoeg ruimte om te doen waar jij behoefte aan hebt. Alleen zijn met jezelf, wandelen samen of alleen. Of je helemaal teug trekken in je eigen fijne rustieke kamer. Je ben volledig vrij om te doen wat voor jou nodig is.

Een massage break?

De magische handen van Patrick nemen je mee in een volledige fysiek en mentale ontspanning. Met natuurlijke oliën, zorgt hij voor dat alle afvalstoffen je lichaam verlaten. Mooie aanvulling op de retraite.


Voel je een JAAAAA Dan kan je een holistische intuïtieve massage reserveren.  De duur van de massage is 1 uur.


Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol=Vol.

Liefde voor de maag, is ook aanwezig.

De fantastische koks, die al het verfijnde biologische eten verzorgen,

zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

De liefde is te proeven!

Hoe ziet een dag er uit?

7.00 -8.30 Kundalini yoga en meditatie

8.30 - 10.30 Ontbijt/break

10.30 - 12.30 Sessie 


30 min Break


13.00 - 14.00 Lunch

14.00- 17.00 Free time ( massage, wandelen, schrijven, slapen etc.)


17.00 - 18.30 Dinner

18.30 -20.00 Yin yoga

20.00 - 21.00 Sharing en meditatie


Dit ga je niet meer vergeten! Een ervaring die je  een andere kijk op je leven geeft.

Jouw leven zal na deze dagen anders zijn. Door de verschillende vormen van yoga ,meditatie en de sessies die er zijn, worden delen van je onderbewustzijn, bewust gemaakt. Je bent bewuster, waardoor jij nu anders met deze situaties/gevoelens/gesprekken/partners/kinderen en werk, in je leven om kan gaan.

Deze bonus is voor jou

Boek je retraite vóór 31 December 2022!

Dan krijg je een korting op de retraite en......

Je krijgt een 1 op 1 sessie met mij voordat we samen de diepte in duiken.