De Dankbaarheid beleving


EEN PRACHTIG en waardevol ONLINE PROGRAMMA

De training duurt 11 dagen. Elke dag word er en nieuw thema aan gesneden. Zo ga je samen steeds een stukje verder en dieper in het gevoel van dankbaarheid. Je kan elkaar live zien. En als dat niet mogelijk is dan is video bellen een perfecte  alternatieve oplossing.


Meer en dieper contact met je kind

Deze tijd waarin we leven is super mooi maar ook uitdagend en zeker voor de kids van nu. Ze groeien op met beeldschermen 'all over the place'. De telefoon zit vaak aan hun handen vast geplakt. Voor hun is dat normaal. Dat is deze tijd. Maar JIJ als volwassen en ouder weet dat er ook een tijd is geweest waar je meer LIVE contact is geweest. Toe je nog in de trein een praatje met die gene maakte die naast je zat. NU zit praktisch iedereen met zijn neus in zijn telefoon. Om het tij een beetje bij te draaien dat ze van allebei de werelden het mooie mee krijgen is deze Dankbaarheid's beleving een mooie aanvulling voor JOU en je Kids!

Verbinding maken is nog nooit zo makkelijk en snel gegaan. Binnen 5 a 10 min heb j een hart tot hart connectie gemaakt. De verbinding met je partner, je zoon, dochter of je collega. Jij kiest zelf met wie jij weer in verbinding wilt komen.

Momenten dat het even niet meer gaat..

Wie kent het niet dat je op een hobbelige weg zit met z'n tweetjes en denk 'OMG hoe kom ik hier nu weer uit'. Deze magische tool, ja je hoort het goed, magisch tool kan ervoor zorgen dat je al in 5 min in rust (je adem gaat langzamer) en ontspanning bent. Wat je natuurlijk ook kunt doen is het preventief inzetten. Zodat je deze knorrige situaties kan verminderen of misschien wel helemaal wegvegen uit je leven. Liefde is iets heel moois en als jij je het jezelf gunt wil je dat vast ook met de ander delen.....


Gefaciliteerd door


de kundalini yoga club 


Huddle

Voor een leven in balans