WORKSHOP VAN ACTIE NAAR ONTSPANNING!


ZONDAG 25 juni

12:00 UUR

Wil je  het onthaasten als goede voornemen beginnen ? laat mij je dan in de watten leggen en kom dan naar deze workshop.


Met de Kundalini, de manlijke energie, neem ik je mee in actieve en statische bewegingen, gecombineerd met ademhaling's technieken, meditatie en mantra.

De energie en het vuur gaan we wakker maken en laten stijgen.  Omdat je niet weet hoelang iets duurt word je mind aangesproken. Dat is waarom ze het de bewustwording's  yoga noemen.Om even op 'adem' te komen is er een short break met een heerlijke treat.


Daarna neem ik je mee in de wereld van de Yin, de vrouwelijke energie. Hier is het belangrijk dat je mag gaan voelen waar jouw grenzen liggen. Jou lijf is je kompas. Die verteld je de waarheid. Het is lang in houdingen zitten om in zachtheid voor bij de spieren te gaan door naar het bindweefsel en te laten gaan wat niet meer dient. Door het langzaam  en ontspannen in je lijf  te zakken nog meer te verdiepen,  heb ik een toetje Yoga Nidra. Ook wel slaap yoga genoemd. Zij neem je mee naar een diepe ontspanning. Vergelijkbaar als je gaat slapen alleen ben je wel nog 'wakker'.


Wat een heelijk reis gaat dit worden. Ik heb er nu al zin in om jou op dit avontuur mee te nemen!!!


Kom je samen met je vriend/in, buurvrouw/man, moeder/vader iemand waar jij dit graag mee wilt delen of juist voelt dat hij of zij het nodig heeft dan  betaal je GEEN €25,55 MAAR €19,99 pp.

Jouw investering: € 25,55


Tijd: 12: 00 uur 

Duur: 3 uur

Plaats:Mylife Zambezilaan 181, 1448 ME Purmerend

Ben jij een lid van mylife?

Als lid van Mylife heb je mazzel dan mag je zo naar binnen zonder dat je een kaartje hoef te kopen jhoeeeee!!!! Een donatie is natuurlijk altijd welkom;). Wat je alleen hoeft te doen is je aanmelden via de knop hieronder.