Je gaat jezelf verwennen!! Joehoe

Hi lieve mooierd,

Vandaag wil ik een moment nemen om met je te praten over zelfliefde. In de hectiek van het leven vergeten we soms hoe belangrijk het is om ook voor onszelf te zorgen. 

Zelfliefde is als een zachte bries die ons hart koestert en onze ziel voedt. Het gaat over het omarmen van onze imperfecties, het erkennen van onze waarde en het toestaan van compassie voor onszelf. Het is een innerlijke reis die begint met acceptatie en groeit tot een diepgaande liefde voor wie we werkelijk zijn. ✨

Dus vandaag nodig ik je uit om jezelf de ruimte te geven om te ademen, om jezelf te omarmen met zachtheid en mededogen. Sta jezelf toe om te rusten wanneer je moe bent, om te vergeven wanneer je 'fouten' maakt, en om jezelf te omringen met positieve energie die je voedt. 💖


ZELFLIEFDE IS: 1. Acceptatie
 2. Compassie
 3. Waardering
 4. Vergeving
 5. Zelfzorg
 6. Empowerment
 7. Grenzen stellen
 8. Innerlijke vrede
 9. Zelfacceptatie
 10. Authenticiteit
 11. Eigenwaarde
 12. Groei
 13. Dankbaarheid
 14. Balans
 15. Innerlijke kracht
 16. Zelfrespect
 17. Zelfvertrouwen
 18. Vriendelijkheid
 19. Intuïtie
 20. Zelfreflectie

Joeeehoeeee ze is er eindelijk!!! mijn luisterboek.

Mijn eerste echt boek. Nooit heb ik de intentie gehad om een boek te maken. Tot dat ik na een interview wat ik had gegeven over 'spiritualiteit in Nederland' de kriebels kreeg! En ik zo enthousiast was geworden toen ik mezelf hoorde praten over alles wat ik met haar deelde. Ik dacht dit is vet om daar iets mee te doen. Dus ja dat heb ik gedaan en ben ik er super trots op om dat met JOU te delen. Ik hoop je er mee te inspireren en een gevoel van herkenning te geven. En natuurlijk je een lach op je gezicht te toveren:). Enjoy it!!!!

Online programma

de Dankbaarheid Beleving

Kijk samen naar de verschillende kanten van dankbaarheid. Leer met elkaar op een diep niveau te voelen en te praten en voel samen de kracht van de dankbaarheid's energie. Je zult daarna de kracht van dankbaarheid met andere kunnen en willen delen.

18 MAGIC WORDS 

AUDIO AFFIRMATIE

Ben jij klaar met telkens weer in die loop van negatieve overtuigingen te komen en wil je eindelijk je vrij voelen en het leven leven wat JIJ verdient. Deze Magic words gaan je daar bij helpen. Die zorgen er voor als je ze minimaal elke dag gebruikt je brein gaat herschrijven. Ben je nieuwsgierig of word er een stukje verlangen bij je aangeraakt


Klik dan op de knop om de audio affirmatie aan te schaffen. 

€ 11,-

Wat hebben Overvloed en liefde met elkaar te maken?

Dit heeft mijn leven verander. Ja echt!! Alle oordelen vlogen door mijn hoofd toen ik deze video zag, maar iets in mij zei dit is de juiste stap. Het is een luistercursus waar je bij de had word genomen in korte audio's hoe je blein werkt en hoe je die zelf kan beïnvloeden. Dus HOE JE DE REGIE OVER JE EIGEN LEVEN TERUG KAN NEMEN. Hoe waardevol is dat!!! Het heeft mij financieel al heel veel opgeleverd. En wat nog veel belangrijker is, is,  dat mijn gevoel van TE KORT, SCHAARSTE is veranderd in, ER IS MEER DAN GENOEG VOOR MIJ. IK gun JOU dit ook lief mooie mens. Als bewustwordings coach weet ik dat affirmaties werken maar dit had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen geloven. Ook omdat ik al zo lang in te kort leefde. Dus gun jezelf om de video af te kijken en te zien wat het je kan brengen. Je voelt het wel, je ziel weet wanneer je op het juiste pad bent.

Liefs van Mij