je koppie & je lijf weer in verbinding

Laat mij jou volledig ontzorgen !

Wil je weten of yoga jou kan helpen?


Doe dan deze test

Yoga met Djezzmanon


bij De DAT!school


buikslotermeerplein 101C


Amsterdam noord.


Elke donderdag van 9.30-10.30 uur.

ook voor stadspas met groene stip.


Aanmelden kan onder de video.


Yin yoga in Purmerend

Bij MYlife in Purmerend geef ik woensdag en vrijdag les

Woensdag 17:30-18:30

Vrijdag 11:15-12-15

Wat is Kundalini yoga

Kundalini Yoga is de oorsprong van alle bestaande yoga en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga waarbij je direct kunt ervaren wat de oefening voor je doet. De dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken en creatieve meditaties, en je voelt je na al een paar lessen vitaler, meer flexibel, alerter en meer in balans met lichaam en geest. De oude techniek is vanuit de Sikh traditie mondeling doorgegeven, en in 1960 overgebracht naar het westen.

Wat is yin yoga?

Yin yoga is een yogavorm die zich focused op het mobieler maken van de gewrichten vooral rond het heupgebied, het bekken en de onderrug. Ook brengt het meer flexibiliteit met zich mee. Door het rekken van het bindweefsel word er lengte gecreëerd. Het bestaat voornamelijk uit zittende en liggende houdingen met ontspan pauzes tussen de houdingen door.

Het is een moment van ontspanning in ons drukke westerse leven. In Yin yoga verloopt alles langzaam en rustig, je neemt er de tijd voor je lijf en hoe jij je voelt.

Yin Yoga voelt als een vakantie, de staat van ontspanning die je ingaat in een yin yogales is heel diep. Het kan zelfs echt even wennen zijn als je gewend bent aan aan Constant door hollen en van alles maar 'moeten'. Maar als je je eenmaal overgeeft, dan wil je niets anders meer.Ter ondersteuning worden er verschillend “props” gebruikt. kussens, matjes, blokken straps etc.

Wat vonden zij er van?.........

 Auke

Hoi Djezz, even een mooie gelegenheid mijn oprechte ervaring met je te delen.

Tijdens de creatieve vakantie deze zomer was er (oh ja) ook het aanbod van yoga. Via mijn vrouw en een app had ik wel wat ervaring met yoga. Lekker rekken, strekken, balanceren, aandacht verleggen van je hoofd naar je lijf. Nu werden de lessen verzorgd door Djezz. En als je dat doet, is het natuurlijk wel even meer dan de hiervoor beschreven uitleg. Djezz neemt de groep - en jou dus ook - mee op yogareis gedurende de sessie. Compleet met mantra's, chakra's en lekkere sfeerklanken. De samenstelling van de sessie - compleet met meditatie en aandacht voor de ademhaling - is met doelen en er is goed over nagedacht. Daarbij wordt alles met de oprechte liefde van Djezz gedaan. En, hoewel ik zelf niet zo ver ga met het hele yoga curriculum, was het een enorm fijne, lieve en rijke ervaring. Ik zie in gedachte Djezz nog zitten en denk daar met een glimlach aan terug. Djezzebelle, hartelijk dank de mooie yoga momenten.

 Auke


Els

Lieve Djezz,

Een top yoga juf ben je. Je beheerst diverse soorten yoga. Je geeft er inspirerende verhalen bij zodat je ook inzicht in de yoga krijgt. Je straalt een enorme mooie, lieve rust uit. Je hebt aandacht voor iedereen. En je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren: helder en duidelijk articulerend zodat een slechthorende je ook verstaat. Kortom: je bent een Toppertje! Els

Lydia

Ha lieve Djezz, 

Tijdens onze vakantie in Frankrijk mochten we 2 keer per dag genieten van “jouw yoga”. Wat een cadeautje was dat; een heerlijke start van de dag en een weldadige afsluiting. Ontzettend lief was je voor ons broertje (met verstandelijke beperking). Je stem, je verhaal en de bijpassende prachtige muziek gaven rust. Ik dank je voor alles en wens je alle goeds toe.

Liefs Lydia


Danielle
Djezz is een gepassioneerde yogadocent. Ze weet wat ze doet en ze kan goed in tunen op de persoon en de groep waaraan ze lesgeeft. Volg je lessen bij Djezz? Dan weet je zeker dat je opgeladen weer thuis komt! Succes met je lessen en je nieuwe website! Liefs Danielle